Welcome week

Welcome week on nyt ohi. Ohjelma alkoi viime perjantaina ja sitä olikin sitten lähes joka päivä. Ohejlmassa oli

  • Perjantaina tutor-puddy-dinner
  • Launtaina Welcome partyt
  • Sunnuntaina picnic doss trentolla
  • Maanantaina game night
  • Tiiistaina tandem Café
  • Keskiviikkona pub crawl
  • Torstaina sporttia//Brasiliaan carneval night
  • Perjaintai  vapaa
  • Launtaina Padovan pippalot

Alkuviikon tapahtumista olenkin kirjottanut jo hieman aiemmin, joten skippasin ne nyt kokonaan ja siirryn suoraan tostaihin. Voit käydä lukemassa täältä ja täältä En osallistunut kaikkeen ohjelmaan. Skippasin sunnuntain, maanantain ja tiistain ohjelmat.

img_6554Täällä on paljon brasilialaisia vaihtareita. Nyt on Brasiliassa karnevaaliaika, joten he halusivat järjestää karnevaalismaista ohjelmaa. Tapahtuma järjestttiin eräässä kuppilassa, ja kun saavuimme sinne, hieman tapahtuman aloitusajankohdan jälkeen, oli hyvin tyhjää. Yhtäkkiä koko paikka oli täynnä. Kuppilasta oli sekunneissa tullut lähes yökerho. Kukaan ei enää istunut vaan kaikki tansivat.

Perjantaina oli vapaapäivä. Kävimme lounaalla ja katselimme kaupunkia. Suunnitelmana oli illasta istua rauhakseltaan iltaa. Tämä kuitenkin jäi ja skypettelin Suomeen sen sijaan. Oli mukava kerrankin olla ihan rauhakseen.

img_6600Lauantai aamuna meillä oli pieni seminaaritilaisuus italialaisista stereotypiosta. Meille oltiin kerrottu, että tilaisuus on hauska ja mielenkiintoinen. Se ei ollut. Oli hyvin turha ja tuskastuttava. Tuntui, että luennoitsija piti meitä aivan tyhminä ja mitään tietämättöminä.

Illalla suuntana oli Padova ja Welcome weekin huipennus. Söimme Anniinan kanssa kantapaikassamme ennen lähtöä ja omistaja tiesi jo, mitä haluan. Trentossakin oli pienet lasten karnevaalit. Oli mukava nähdä paljon ilosia kasvoja liikkeellä kaupungissa.

img_6601Junamatka padovaan kestää kolmisen tuntia. Tapasin Padovassa Inan, joka seikkailee tällä hekellä Euroopassa. Hänen vaihtonsa päättyi juuri Saksassa. Kävimme syömässä ja lähdimme kohti bussejamme, jotka kuljettivat meidät bileisiin.

Olimme yökerhon ulkopuolella pari tuntia. Siellä oli muutama tuliesitys ja koska baariin ei saanut viedä omia jumia, täytyi ne juoda loppuun ulkona. Yritimme yökerhoon usempaan otteeeseen. Koska meillä oli tiedossa pitkä aamu, olimme pakanneet paljon eväitä mukaan. Portsari ei antanut viedä edes ruokaa sisään, vaikka baarissa oli narikka. Piilotimme ruokamme puskaan ja lopulta vihdoin pääsimme sisään.

Yökerhosta tuli pieni ruotsinlaiva fiilis. Tanssilattia oli samaalla tavalla pohjapiirroksessa tuoleihin nähden kuin näillä laivoilla. Katosta tuli välillä paperisilppua ja välillä savua. Oli pieniä tanssiesityksiä ja myös jonkinlaista elävää musiikkia. Meno oli hyvä, vaikka baaritiskille oli törkeät jonot.

dsc_0713

Olimme sopineet tapaavamme yökerhon ulkopuolella 4:30, koska bussimme lähtisi 4:45. Lähdimme valumaan ulko-ovea kohti hieman neljän jälkeen. Ensimmäiset bussit olivat ilmeisesti menneet jo hieman kolmen jälkeen ja meidän piti olla seuraavissa. Bussien järjestely oli kuitenkin aivan sekaisin. Ulkona oli kylmä ja meitä kaikkia väsytti. Välillä osa meistä kuvitteli jo tekevänsä kuolemaa.

Olimme jo kerinneet harmitteleemaan aiemmin sitä, ettemme ottaneet aikasempaa junaa. Bussiamme odottaessa olimme tyytyväisiä valintaamme. Lopulta pääsimme bussin kyytiin hieman kuuden jälkeen. Bussi jätti meidät rautatieasemalle, jossa kävimme pikasesti aamiaisella ja lähdimme kohti junaamme.

Yö oli rankka ja pitkä. Nukuimme tai torkuimme kaikki junamatkan kotiin. Se tuntui kestävän ikuisuuden. Kun olimme yhdentoista aikoihin asuntomme juna.asemalla, olin hyvin onnellinen taas siitä, ettei ole pitkä matka kotiin.

dsc_0750-2

 

Advertisements

One thought on “Welcome week

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s